Pátyi székhelyű cégünk vállalja zsaluziák gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Zsalúzia

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik, a lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros, vagy motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet „C”, „S”, vagy „Z”.

Zsalúzia C lamella Zsalúzia S lamella Zsalúzia Z lamella

Színek:

RAL 9006 (ezüst), 9007 (grafit metál), 7038 (szürke), 9010 (fehér), 1015 (bézs), 6005 (zöld), 5009 (kék), 3011 (piros), 1006 (sárga), 7016 (antracit szürke)

Rendelhető extra felszerelések:

ƒ- rádióvezérlés

– szélérzékelő

– napfényérzékelő

– intelligens épületvezérlés

Automatika és vezérlés:

Az Ön maximális kényelmét szolgálva automatikus vezérlő rendszereket is rendelhet zsalúziáihoz. A szélérzékelők és a napfény érzékelő szenzorok az időjárásnak megfelelően biztosítják az árnyékoló rendszer optimális működését és védelmét.

Az aktív szélvédelem biztonságot nyújt árnyékolóinak a szél okozta rongálódás ellen, még akkor is, ha Ön éppen nem tartózkodik otthon.

A napfény érzékelő a beeső fény mennyiségének megfelelően állítja az árnyékolót. Napsütésben lehúzza a zsalúziát, így véd a felmelegedéstől, míg borús időben felhúzza az árnyékolót, hogy természetes fényt biztosítson otthonának.

A távirányító segítségével, egy mozdulattal megfelelő helyzetbe állíthatja zsalúziáját, fel sem kell állnia a székből, nyugodtan kortyolgathatja tovább hűsítőjét.

Nagyobb felületek esetében épületvezérlési rendszerekkel optimalizálható a fűtési és hűtési energiafelhasználás. Télen benapoztatással, nyáron árnyékolással jelentős mértékű megtakarítások érhetők el. A munkahelyi környezet komfortosabbá válik, emellett nagymértékben csökkennek az üzemeltetés költségei.

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.