Visszatekintés

2023-ban cégünk, 20 éves jubileumát ünnepli!

Cégünkről:
Az árnyékolástechnika egy nagyon speciális része az építőiparnak. Sokszor szerkezeti, máskor dekorációs elemeket építünk be. Nem tévesztve szem elől a funkciót, a megbízható minőséget, és a garanciát!
Fennállásunk óta, kiemelten ügyelünk a megbízható minőségű termékek gyártására, forgalmazására. A saját gyártású karnistermékeinktől a szúnyoghálóinkig, sorolhatnám a redőnyök, zsaluziák, napellenzőkön keresztül, bármelyik gyártott vagy forgalmazott árnyékolókig.

Ügyfeleink:
Viszonteladóinkon keresztül Budapesten, az ország nagyvárosaiban, számos kis településen és külföldön is (Bécs, Zágráb, Belgrád) dolgoztunk már.
Magánügyfeleink, a környező településekről keresik meg cégünket, ahol ingyenes felméréssel, és szaktanácsadással igyekszünk a legjobb megoldást kínálni.
Többször hallom a környékünkön, hogy Pátyi redőnyös- ként emlegetnek Minket. Pátyon, Biatorbágyon, Budakeszin, Telkiben, Budajenőn, Zsámbékon, sok családi, és társasház árnyékolását végeztük már.
15 év elteltével sok elégedett és visszajáró ügyféllel büszkélkedhetünk!
Először furcsállottam a Pátyi redőnyös jelzőt, mivel termékválasztékunk igen nagy és nem csak a redőnyökre korlátozódik. Az árnyékolástechnika teljes palettáját lefedjük, a karnisok, függönyök, rólók, és egyéb belső árnyékolóktól, a napellenzők, zsaluziák, redőnyök, szúnyoghálók, valamint a speciális külső árnyékolókig.
Igény szerint motoros mozgatással, különböző egyszerű, és intelligens vezérlésekkel egyaránt.
Ma már tudom! A Pátyi redőnyös kifejezés alatt az elégedettség, a megbízhatóság, a minőség, és a garancia köszön vissza ránk.
Így elhatároztam mostantól jobban felvállaljuk ezt a nevet!
Továbbra is, mint azt megszokhatták Tőlünk, minőségi termékekkel, precíz kivitelezéssel állunk meglévő, és új ügyfeleink rendelkezésére!

Tisztelettel: Déberling Zsolt
Pátyi redőnyös!