Külső árnyékolók

Műanyag redőnyök

A műanyag redőny igen gyakori árnyékolástechnikai termék. Alumínium oldalpofával, golyóscsapágyas tengelyágyazással, gumirozott lefutólábbal, UV stabil műanyag lamellával szereljük. A hőszigetelési paraméterei megegyeznek az alumínum redőnyével. Szúnyoghálóval kombináltan is készítjük. Meghíbásodott redőnyét megjavítjuk.

Bővebben

 

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőny minden igényt kielégít. Alkatrészei alumíniumból vannak, így élettartama és stabilitása jóval nagyobb. Az alumínium léceinek kiváló hang és hőszigetelő hatása van. Külső tokosan, valamint szúnyoghálóval kombináltan is rendelhető. Meghibásodott redőnyöket megjavítjuk.

Bővebben

 

Vakolható tokos redőnyök

Épülő házak tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett vakolható tok. A beépített tok elvakolásra kerül, ezáltal a vakolás után a redőnytok kivülről nem látható A redőnytok nem takar ki a nyílászáró üvegfelületéből. Rendelhető műanyag lamellával, alumínium lamellával, illetve szúnyoghálóval kombináltan is. Meghibásodott redőnyöket megjavítjuk.

Bővebben

 

Zsalúzia

Különlegesen modern külső árnyékoló, melyet nagy felületű nyílászárók árnyékolására ajánljuk. A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. A termék hosszú élettartalmát, és problémamentes működését a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják.

Bővebben

 

Szélálló árnyékoló

Az árnyékoló széleihez rögzített innovatív zippzár-rendszert alkalmaz, amely állandóan a rendszer oldalsínjeiben tartja az árnyékolót, így biztosítva annak szélállóságát és teljesen zárt állapotban a rovarvédelmet. Fontos előrelépést képvisel az árnyékolástechnikában, hiszen lehetővé teszi a védekezést a nap hője és szikrázó fénye ellen, miközben nem akadályozza a kilátást. Rugalmas termékkínálatunk modelljei a családi otthonok és a középületek számára egyaránt megoldást nyújtanak. A textil kiváló minőségű SOLTIS szövet.

Bővebben

 

Áthidaló helyére épített redőnytok és ráépíthető redőnyök

Ezt a rendszert olyan épületeknél célszerű beépíteni ahol a tokok falazáskor kerülnek beépítésre. Nagy előnye, hogy a tok hőhíd mentes, a tokok könnyen elhelyezhetőek a falazaton. Széles nyílászáróknális könnyű felhúzást biztosít a szerkezet. Belülről falbavéshető automata nyeli el a gurtnit. Motoros müködtetés is kialakítható.

Bővebben

 

Szúnyoghálók

A rovarok okozta kellemetlenségek ellen nagy jó védelmet nyújtanak a különböző rendszerű szúnyoghálók. A szúnyogháló anyaga egy speciális bevonatú üvegszálas háló. Szürke színe miatt alig látható, így a kilátásban sem zavar. A szúnyoghálók több fajtáját gyártjuk. Meghibásodott szúnyoghálókat megjavítjuk.

Bővebben

 

Napellenzők

Teraszok, erkélyek, kiülők jól bevált árnyékolója a napellenző. Nem csak a nap ellen véd, hanem színes ponyváival egyedivé varázsolja környezetünket. Napjainkban több tipus is elterjett a piacon. Cégünknél minden fajta megtalálható.

Bővebben

 

Egyebek

Hintaágy árnyékolása, Terasz árnyékolás, Kerti bútorok, kerti sütödék lefedése, Speciális takarások, lefedések, Biztonsági rácsok

Bővebben