Pátyi székhelyű cégünk vállalja vakolható tokos redőnyök gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Vakolhatótokon redőny

Ezt a redőnytípust az újonnan épülő házaknál érdemes választani, hisz a redőnytok az áthidalóba kerül beépítésre és utólagosan elvakolható. E beépítési mód az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára.

A vakolás után a redőnytok kívülről nem látható és a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé. A tokszerkezet hőhídmentes így kiváló hőszigetelő. Fontos, hogy a beépítési rajzban megadott mélységi és magassági adatokat vegyék figyelembe az áthidalók kialakítása során, hisz a beépítés után a redőnytok heraklit rétegének a fal síkjával kell egy síkban lennie! A redőnyhöz felhasznált alkatrészek, a működtetés módjai és a kialakítható variációs lehetőségek megegyeznek a külsőtokos redőnyrendszernél ismertetett lehetőségekkel.

  • szúnyoghálóval kombinált kivitel
  • ClickStop beépítése
  • egyedi RAL szín választása
  • motorizálhatóság stb

Vakolahatótok

Vakolhatótokos redőnyök leírása: A tok „szűkített” szerelőfedele extrudált alumínium profilból készülnek. A tokméret változik a magasságtól függően. 165-es méretű, 20 fokos redőnytok (250 cm redőnymagasságig), 180-as méretű, 20 fokos redőnytok (250 cm redőnymagasság felett).  A vakolható redőnytok stirodur szigeteléssel és hilti szalaggal van ellátva, 40 vagy 60 Ø csapágyazott fémtengely tartozik hozzá, valamint hő-, és hangszigeteléssel ellátott alumínium vagy műanyag redőnypalást, alumínium záróléc, gumikéderrel ellátott, 53 mm * 22 mm-es alumínium vagy műanyag lefutóláb.

Beépítési rajz:

Beépítési rajz:

Szerelési utmutató V1

1 Áthidaló
2 Vakolat
3 Herratekta szigetelés
4 Fémtengely
5 Horganyzott, gyárilag festett acéllemez tok
6 Alumínium vakolóél
7 Alumínium alsó szerelő dekli
8 Lécbevezető
9 Nyílászáró
10 Alumínium lefutósin

 A vakolhatokos redőnyök alumínium és műanyag változatban is rendelhetőek.

A redőnyök működtetése manuálisan, gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával, valamint motorral történhet.
A működtetés során „felesleges” gurtnit vagy zsinórzatot a begyűjtő automata rejti el.
Az automata egyedi igények szerint falba véshető kivitelben is megrendelhető cégünknél.

Cégünk vállalja a redőnyök gyártását, szerelését, javítását.

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.