Pátyi székhelyű cégünk vállalja szúnyoghálók gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Szúnyogháló:

A szúnyoghálókat alapvetően két nagy csoportba sorolhatjuk:

  • Fix keretes szúnyoghálók
  • Mobil (rugós) szúnyoghálók

Fix keretes szúnyoghálók:

Nyílászárok, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának tökéletes megoldása.

Alumínium keretes szúnyogháló leírása:

Keret, exdrudált alumínium profilból, a saroknál gérbe vágva. Műanyag, rejtett sarokelemmel. Alapszínek fehér /RAL 9016/, barna /RAL8019/, de bármely RAL színre színterezhető. Aranytölgy, dió vagy mahagóni színű renolit fólia bevonattal is rendelhető. Szürke színű UV álló, üvegszálas hálóval. Profilból egyedi alakzatok is készíthetőek. Maximális szélesség és magasság 180 cm. Bármely nyílászáró típusra felszerelhető /műanyag, alumínium, fa/.

Műanyag keretes szúnyogháló leírása:

Keret, műanyag profilból, műanyag sarokelemmel. Színek fehér és barna. Szürke színű UV álló, üvegszálas hálóval. Rögzítés kívülről csavarral. Maximális szélesség és magasság 150 cm. Bármely nyílászáró típusra felszerelhető. /műanyag, alumínium, fa/

Mobil /rugós/szúnyogháló:

Nagy előnye a fix rendszerrel szemben, hogy az ősz és tél beköszöntével a mobil háló nyugodtan beengedhető a rendszer önálló tokszerkezetébe. A tok és a lefutó RAL színre szintenterezve, vagy fóliázva az ablak keret színéhez választható, így a szerkezet szinte „beleolvad” a nyílászáróba.

A lefutó sínben való mozgást a szúnyogháló függőleges / ablakokra javasolt / és vízszintes / teraszajtókra javasolt / irányban végezheti. Az utóbbi években nagyon elterjedt a redőnyök tokszerkezetébe épített, de a redőnyöktől teljesen függetlenül működtethető szúnyogháló rendszer. E termék kiválóan illeszthető a műanyag és az alumínium redőnyökhöz, készüljenek ezek külső-, vagy vakolható tokos kivitelben. A felhasznált üvegszál alapú, UV stabil szúnyogháló kiváló minőséget és tartósságot biztosít, legyen ez a fix vagy a mobil szúnyogháló rendszerekhez felhasználva. Az alumínium profillal rendelkező fix-, és mobil szúnyogháló rendszerek az Ön kívánságának megfelelően tetszőleges RAL színben is elkészíthetők.

A zsanéros szúnyogháló ajtó vagy tolóajtó:

Keret, 45 x 20 erős alumínium profilból, készül. Alapszínek fehér /RAL 9016/, barna /RAL8019/, de bármely RAL színre színterezhető, vagy renolit fólia bevonattal is rendelhető. Szürke színű, UV álló, üvegszálas hálóval.

 

Pliszé szúnyogháló:

A rendszerrel alkalmas nagyméretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátására is. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható.
A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével, keretre történő szerelést lehetővé tesz. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 20mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.
A pliszírozott /harmonika/ háló színe szürke, így az megegyezik az eddigi rendszerek hálószínével. A háló zárólécébe kefe kerül így könnyebben mozgatható ellenben a többi rendszerekkel szemben. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is tudják működtetni.

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.