Pátyi székhelyű cégünk vállalja szélálló árnyékoló gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Szélálló árnyékoló:

FIXSCREEN vagy ZIPZCREEN

A  világon az első igazán szélálló árnyékoló. Az árnyékoló széleihez rögzített innovatív zippzar-rendszert alkalmaz, amely állandóan a rendszer oldalsínjeiben tartja az árnyékolót, így biztosítvaannak szélállóságát és teljesen zárt állapotban a rovarvédelmet. Fontos előrelepést képvisel az árnyékolástechnikában, hiszen lehetővéteszi a védekezést a nap hője és szikrázó fénye ellen, miközben nem akadályozzaa kilátást. Rugalmas termékkínálatunk modelljei a családi otthonok, és a középületek számára egyaránt megoldást nyújtanak. A szélálló árnyékolok három méretben rendelhetők.

A Textil gyűrődésmentessége

Az intelligens megvezetésnek köszönhetően az árnyékolóban a vászon mindig feszes és gyűrődésmentes.

Fényszabályozás

Megakadályozza, hogy a nap sugarai eljussanak az üvegfelületreés ezáltal jelentősen csökkenti a tükröződést. Az átláthatóságot a kiválasztott árnyékoló típus határozza meg. Mindazonáltal ezen külső árnyékolók szépsége az, hogy a külvilággal nem veszítjük el a vizuális kapcsolatot.

Hő és energiaszükséglet szabályozása

A külső árnyékoló használatával megelőzhetjük a túlmelegedést, hiszen a hő nem jut át az üvegen. Így egy sokkal természetesebb és kényelmesebb belső környezetjön létre és a hűtési és légkondicionálási költségek jelentős csökkentese is lehetséges.

Rovarvédelem

Intenzív szellőztetést tesz lehetővé, de az árnyékoló teljesen leengedett állapotban biztosítja a rovarvédelmet is, mivel az alsó sín a párkányon egy tökéletes zárást biztosító zárprofillal rendelkezik.

Csendes működtetés

Mivel a vásznat az oldalsínek tartják végig, és az alsó sín is kellő mertekben zárt, az árnyékoló működése nem zajos.

Könnyű működtetés

Rendelhető kézi vagy elektromos vezérléssel.

 A textil kiváló minoségű SOLTIS szövet.