Pátyi székhelyű cégünk vállalja műanyag redőnyök gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Hagyományos műanyag redőny:

A hagyományos műanyag redőny esetében egy kiforrott, de alapjaiban egyszerűbb, és szerényebb technikai lehetőségeket magában rejtő rendszerről beszélhetünk, amely leginkább kedvező árával csalogatja megrendelőit. Lehetőség szerint ezt a típust korszerűtlensége miatt nem ajánljuk.

Újtípusú műanyag redőnyrendszer:

Külsőtokos redőny

Műszaki tartalom: Hajlított, gyárilag festett horganyzott vaslemez tok, alumínium tokvéggel. A tokméret változik a magasságtól függöen. 165 cm redőnymagasságig 137 mm * 137 mm-es redőnytok, 265 cm redőnymagasságig 165 mm * 165 mm-es redőnytok, 280 cm redőnymagasságig 180 mm * 180 mm-es redőnytok. 37 mm műanyag redőnyléc (felső 4-8 léc perforálatlan), alumínium záróléccel és rejtett ütközővel. Csapágyazott műanyag tengellyel. 53 x 22 mm gumikéderrel ellátott műanyag lefutólábbal. Kézi (gurtnis automata, zsinóros automata) működtetés. Lefutóláb csavar takaró tükörgombbal van ellátva. Szúnyoghálóval kombinált esetén, rugós űvegszálas háló,  fix akasztóval.

Ez a redőny, külső megjelenését tekintve teljesen megegyezik az alumínium redőny formavilágával. Lefutója belsejében elhelyezett gumikéder a halkabb működést, a csapágyazott tengelyszerkezet a könnyed kezelést, míg az alumínium oldalvég és záróléc a hosszú élettartamot biztosítja a rendszernek.

Az alumínium záróléc belsejében helyezzük el a kívülről nem látható rejtett ütközőt, mely a redőnypalást tokba fordulását akadályozza meg. Az alumínium oldalvég nemcsak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeli meg, de alkalmazásával lehetővé vált a szúnyoghálóval kombinált redőny kialakítása.

A redőnytokba épített szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvezőbb választás, mint az utólagosan, a redőny külső síkjára felszerelt, önálló mobil szúnyogháló. Az extrudált kombinált lefutó gumikéderrel ellátott részében a redőnyléc, míg a kefével ellátott lefutó részében a szúnyogháló működtethető.

Az „Új típusú” redőny, új minőségi kategóriát állított fel a műanyagredőnyrendszerek terén.

A redőnyök működtetése manuálisan, gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történhet. Színük megválasztható a lakásbelső színkialakítását figyelembe véve. A működtetés során „felesleges” gurtnit vagy zsinórzatot a begyűjtő automata rejti el.
Az automata egyedi igények szerint falba véshető kivitelben is megrendelhető cégünknél.

Cégünk vállalja a redőnyök gyártását, szerelését, javítását.

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.