Pátyi székhelyű cégünk vállalja szalagfüggönyök gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Szalagfüggöny:
A szalagfüggöny elegáns árnyékoló irodaházak, konferenciatermek vagy családi házak belső árnyékolására.
A beáramló fény mennyisége a függőleges lamellák helyzetének állításával szabályozható. Amennyiben szabad kilátást szeretne a szalagfüggöny teljesen kihúzható, az összegyűjtött lamellák kis helyet foglalnak el.
Az árnyékoláson túl, fontos kiemelni a szalagfüggöny térelválasztó funkcióját. Kiválóan működik nagy szélességben is, tágas terek elválasztására alkalmas.
Széles választékunk lehetőséget ad arra, hogy megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb alapanyagú, méretű, színű és mintázatú lamellát.
A szalagfüggöny szerelhető mennyezetre vagy oldalfalra, egyenes és ferde síkra.
A szalagfüggöny lamellák UV-stabil és impregnált, speciális pórtaszító anyaggal kezelt, így kevésbé koszolódik. A lamellák szélessége lehet 89 mm, 127 mm. Különböző textúrájú és széles színválasztékú fényáteresztő és fényzáró lamellákkal állunk vevőink rendelkezésére.
A karnisok fehérre szinterezett alumínium profilok. Felár ellenében a karnisok bármely RAL színre átfesthetők. A sín rögzítése konzollal történik.
A szalagfüggönyök egyedi nyílászárókra lehet megoldás, trapéz, háromszög vagy íves ablakokra is.
Működése egyszerű, lehet kézi vagy motoros.
A teljes kényelem érdekében a szalagfüggöny elektromosan is vezérelhető. A karnisba épített motor segítségével, egy gombnyomással állíthatja a lamellák helyzetét. Vezetékes rendszer esetében távirányítóról működtetheti függönyeit.

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.