Sávroló

Pátyi székhelyű cégünk vállalja sávroló gyártását, szerelését!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Sávroló

A sávroló napjaink modern árnyékolója, trendi megjelenésével, egyszerű stílusával egy szerkezeten belül rejti magában a fényáteresztés és a sötétítés funkcióját. A rolettához hasonló elven működik, tengelyre gyűjti a hálószerű fényáteresztő és sötétítő csíkokat váltó textilt, melyek dupla rétegben helyezkednek el egymás előtt.
A sávroló fényáteresztő és fényzáró funkciója miatt helyettesíthetjük a függönyöket.

Mozgatás során a lánc húzásával szabályozható a csíkok egymáshoz képesti elhelyezkedése, így könnyedén szabályozható a fény bejutása és a beláthatóság. A textil a rolettához hasonlóan elhelyezhető nyitott tengelyen, vagy tokozott szerkezetben. A gyöngylánc húzásával nem csak a sötétítés szabályozható, de a teljes anyagmennyiség is felhúzható az ablak elől.
Ma már a sávroló textilek kínálata is bőséges, így mindenki megtalálhatja az otthonának, vagy akár irodájának megfelelő színvilágot.

A tokrendszer esztétikus és nagy stabilitása miatt széles ablakokra is lehet szerelni.
A tok lehet fehér, illetve RAL színskálából választott egyed szín. Fautánzatú natúr tölgy, sötét tölgy, dió, aranytölgy színben is rendelhető.
Konzolok segítségével mennyezetre és oldalfalra is felszerelhető. Tok nélküli sávrolók nyílászáróra is szerelhető.

A kézi mozgatás golyós gyöngylánccal történik.
Motoros működtetés esetén csőmotorok kerülnek beépítésre, melyek fali kapcsolóval, illetve távirányítóval is működtethetők.

Textil kollekció:
-Évszakok: 15 szín. Maximális szélesség: 250 cm, maximális magasság 280 cm.
-Fautánzatú színvilág: 8 szín. Maximális szélesség 235 cm, maximális magasság: 280 cm
-Bocacio: 5 szín. Maximális szélesség 255 cm, maximális magasság: 255 cm
-Grace: 21 szín. Maximális szélesség 250 cm, maximális magasság: 300 cm
-Alyssia: 15 szín. Maximális szélesség 250 cm, maximális magasság: 300 cm

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.