Lap vagy panel függönyök

Pátyi székhelyű cégünk vállalja lap és panel függönyök gyártását, szerelését, javítását!  Árnyékolástechnikával kapcsolatban forduljatok hozzánk! Pátyon és a környező településeken: Biatorbágy, Budakeszi, Telki, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Tök, ingyenes felmérés szaktanácsadás. Bemutatótermünk hétfőtől – péntekig várja az érdeklődőket.

Lap függöny

A lapfüggöny napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezete. Praktikussága, egyszerűsége kiválóan alkalmazható modern és klasszikus otthonokban is. A lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé tehetjük árnyékolónkat. Alumínium sínből készül egyedi méretek alapján. A lapfüggöny maximális szélessége 600 cm-es. A lapfüggöny csúszó lapjainak szélessége szintén egyedileg, méretre készülnek. Ezek tépőzáras lapok, melyek az alumínium sínben csúsznak. Mozgatásuk lehet kézi, zsinóros, vagy motoros. 2, 3, 4 és 5 utas sínek állnak rendelkezésre.

Panel karnis 5Panel karnis 3

Alkalmazható:

– terek elválasztásaként

– közepes vagy nagy ablakfelületek árnyékolására
Felhasználható anyagok:

A lapfüggöny (panelfüggöny) elkészíthető függöny anyagokból, ez esetben rendkívül széles választékkal állunk rendelkezésre (fényáteresztők, sötétítők, blackout – fényzáró anyagok). Használhatunk még vásznakat, valamint nádszövetet is.

Az anyagot tépőzár segítségével rögzíthetjük a sínhez.

Megtekinthető bemutatótermünkben, cím Páty Móricz Zsigmond u. 9.